Jawatan Kosong di Jabatan Kesihatan Negeri Kedah - 21 Disember 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Jabatan Kesihatan Negeri Kedah - 21 Disember 2021

Jawatan Kosong 2021 di Jabatan Kesihatan Negeri Kedah | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Kesihatan Negeri Kedah

Jawatan Kosong 2021 di Jabatan Kesihatan Negeri Kedah

Latar Belakang

Jabatan Kesihatan Negeri Kedah ditubuhkan pada tahun 1929 dan terletak di Jalan Bakar Bata, Alor Setar, Kedah Darul Aman. Kemudian dipindahkan ke Bangunan Wisma Persekutuan Alor Setar sekitar tahun 1990-an.

Seterusnya berpindah ke Bangunan Felda di bandar Alor Setar berhadapan dengan Pejabat Pengurus Felcra di kawasan perindustrian Mergong.

Pada Disember 2005, Jabatan Kesihatan Negeri Kedah telah berpindah pejabat ke bangunan Kolej Kejururawatan Alor Setar di Lebuhraya Sultanah Bahiyah bersebelahan dengan Penjara Alor Setar.

Sekali lagi, bermula Jun 2012 Jabatan Kesihatan Negeri Kedah berpindah ke pejabat baru. Pejabat ini dibina Khas untuk Jabatan Kesihatan Negeri Kedah yang bertempat di Simpang Kuala, Jalan Kuala Kedah, Alor Setar Kedah.

Jabatan ini bertanggungjawab memastikan pematuhan terhadap semua dasar dan melaksananakan semua program serta aktiviti Kementerian Kesihatan Malaysia di Negeri Kedah.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Kedah
Jawatan:

1. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKANAN


Jawatan Kosong di Jabatan Kesihatan Negeri Kedah


Tarikh Tutup Permohonan : 21 Disember 2021 (Selasa)


Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Kedah

0 Response to "Jawatan Kosong di Jabatan Kesihatan Negeri Kedah - 21 Disember 2021"

Post a Comment