Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) - 19 Januari 2022 - KERJA KOSONG 2023 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2023
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) - 19 Januari 2022

Jawatan Kosong 2022 di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM)

Jawatan Kosong 2021 di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM)

Latar Belakang

Kolej Universiti Islam Melaka atau lebih dikenali sebagai KUIM merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi milik penuh Kerajaan Negeri Melaka yang ditubuhkan di bawah akta IPTS 1996. Usaha Kerajaan Negeri yang komited dalam memacu kecemerlangan pendidikan seiring dengan matlamat Melaka Maju 2010 maka KUIM telah dinaik taraf menjadi Kolej Universiti pada 1 Julai 2009 oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia.

Dahulunya KUIM dikenali sebagai Kolej Teknologi Islam Antarabangsa Melaka (KTIAM) telah membuat satu anjakan paradigma dalam memperkenalkan wadah baru pendidikan, iaitu kombinasi bidang pengajian islam diintegrasikan dengan bidang sains dan diterapkan dengan disiplin psikologi seiringan.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Melaka
Jawatan:

1. JURURAWAT KLINIKAL GRED U32 - 5 Kekosongan


Tarikh Tutup Permohonan : 19 Januari 2022 (Rabu)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


1 Response to "Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) - 19 Januari 2022"

  1. Salam,
    adakah saya boleh memohon jawatan sebagai pengajar jururawat. Sy graduated ijazah sarjana muda kejururawatan dan sedang dalam semester akhir dalam Master of Nursing. Bagaimana saya nak apply. TQVM

    ReplyDelete