Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Pengerang - 6 Februari 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Majlis Perbandaran Pengerang | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Majlis Perbandaran Pengerang

Jawatan Kosong 2022 di Majlis Perbandaran PengerangObjektif

Majlis Perbandaran Pengerang merupakan sebuah PBT baharu yang ditubuhkan khusus untuk mentadbir urus Pengerang yang sedang rancak membangun, menerusi projek mega hab petroleum dan gas - Pengerang Integrated Petroleum Complex (PIPC).

Majlis Perbandaran Pengerang diwujudkan bagi memberikan perkhidmatan berorientasikan pelanggan, mesra pelabur dan mengutamakan masyarakat setempat. Bagi mencapai aspirasi dan wawasan ini, Majlis Perbandaran Pengerang komited dalam memastikan perkhidmatan yang profesional, berwibawa dan efisien.

Kawasan Majlis Perbandaran Pengerang seluas 128,830 hektar dan merangkumi lima (5) mukim iaitu Mukim Pengerang, Mukim Tanjung Surat, Mukim Johor Lama, Mukim Pantai Timur dan Mukim Sedili Kecil. Dengan sokongan dan kepercayaan yang diberikan, semoga kewibawaan serta profesionalisme Majlis Perbandaran Pengerang di tahap yang terbaik. Begitu juga dalam meningkatkan kecekapan dan kepantasan sistem perkomputeran serta tadbir urusnya yang amat dituntut oleh pembayar cukai.

Majlis Perbandaran Pengerang juga berharap Pengerang menjadi sebuah Bandar Bestari dan Lestari di bawah 'flagship' Program Pengerang Pintar (Smart Pengerang), Inisiatif Hijau dan Bandar Karbon Rendah (Low Carbon City). Usaha ini merangkumi penyediaan infrastruktur terkini, tadbir urus cekap dan teknologi pintar dalam penyediaan blue print pembangunan masa depannya.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas  - Kerja Kosong Negeri Johor
Jawatan:

1. PEGAWAI UNDANG-UNDANG L41

2. AKAUNTAN WA41

3. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U41

4. JURUTEKNIK KOMPUTER FT19


* Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah.


Tarikh Tutup Permohonan : 06 Februari 2022 (Ahad)Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Johor

Post a Comment