Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Jabatan Perhutanan Negeri Pahang - 6 Mac 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Jabatan Perhutanan Negeri Pahang | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perhutanan Negeri Pahang

Jawatan Kosong 2022 di Jabatan Perhutanan Negeri Pahang

Latar Belakang

Jabatan Perhutanan Negeri Pahang (JPNP) telah ditubuhkan sejak awal tahun 1900 untuk mengurus dan mentadbir segala khazanah hutan yang terdapat di Negeri Pahang Darul Makmur. Peranan dan tugas JPNP telah bertambah kompleks sejajar dengan kehendak dan aspirasi masyarakat yang mahukan manfaat yang optimum daripada sumber hutan.

Sektor ini memainkan peranan penting di dalam perkembangan sosio-ekonomi, pemuliharaan dan perlindungan alam sekitar serta kepelbagaian hayat. Oleh yang demikian, adalah penting pengusahasilan hutan dilaksanakan mengikut perancangan yang betul dan teratur. Ini akan menjamin kadar kutipan hasil hutan dan menyediakan peluang pekerjaan dalam sektor perhutanan yang berkekalan.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Pahang
Jawatan:

1. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED FA29 (PSH)

2. PEMBANTU TADBIR (P/O) GRED N19 (PSH)


Permohonan hendaklah dihantar ke alamat seperti dibawah pada atau 6 Mac 2022 (Ahad), jam 12.00 tengahari. Setiap permohonan hendaklah disertakan dengan Salinan Sijil-Sijil berkaitan yang telah disahkan. Permohonan yang tidak lengkap atau lewat diterima akan ditolak. Hanya permohonan yang layak sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga.
   
Jabatan Perhutanan Negeri Pahang,  
Tingkat 5, Kompleks Tun Razak
Bandar Indera Mahkota
25990 Kuantan, Pahang  
(u/p : Unit Pengurusan Sumber Manusia)  


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 06 Mac 2022 (Ahad)
Post a Comment