Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Koperasi Pelaburan Kakitangan Bank Muamalat (KOPUTRA) - 24 April 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Koperasi Pelaburan Kakitangan Bank Muamalat (KOPUTRA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Pelaburan Kakitangan Bank Muamalat (KOPUTRA)

Jawatan Kosong 2020 di Koperasi Pelaburan Kakitangan Bank Muamalat (KOPUTRA)

Misi

Menjana pendapatan dari perniagaan yang memberi pulangan tertinggi , nilai terbaik dan perkhidmatan berkualiti kepada pihak berkepentingan.

Memperkukuhkan sifat keusahawanan , modal insan yang berketerampilan serta melaksanakan tadbir urus yang patuh syariah , telus , lulus dan teliti.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. CALL CENTRE EXECUTIVE


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 24 April 2022Post a Comment