Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Bawal Sdn Bhd - 8 Jun 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Bawal Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Bawal Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2022 di Bawal Sdn Bhd

About us

Bawal Exclusive merupakan pengeluar, pembekal, pereka, pemborong dan peruncit tudung bawal berjenama di Malaysia. Dengan mengetengahkan Element Swarovski terhasillah tudung bawal yang bertakhtahkan kilauan batu-batu Kristal. 

Bawal Exclusive amat mementingkan kualiti sesuatu bahan seperti kami menggunakan kain voil (bawal) yang bermutu tinggi didatangkan khas dari Jepun dan kami juga berkerjasama dengan Element Swarovski untuk mendapatkan Swarovski yang asli didatangkan khas dari Austria. Bawal Exclusive diurus dan diterajui oleh pasangan suami isteri secara professional yang berkeupayaan tinggi dalam dunia perniagaan dan permasaran. Dengan kalaborasi bersama Swarovski sekali gus meletakkan koleksi kami pada kedudukan yang cukup eksklusif.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. QUALITY CONTROL - Mohon Sini
 
2. PRODUCTION ASSISTANT - Mohon Sini

3. STOCK CENTRE ASSISTANT - Mohon Sini

4. SALES ASSISTANT - Mohon Sini


Close date : 04 May - 08 June 2022


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Maukerja. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Pastikan butiran/pendaftran anda 100% lengkap bagi memudahkan mendapat pekerjaan. Sila baca Q&A (klik sini) untuk melancarkan proses pendaftaran & semasa memohon jawatan.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Post a Comment