Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Hiroshima Auto Sdn Bhd - 7 Jun 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Hiroshima Auto Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Hiroshima Auto Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2022 di Hiroshima Auto Sdn Bhd

About us

Hiroshima Auto Sdn Bhd was formerly known as Hiroshima Auto Parts Sdn Bhd. The company was registered with Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) on 22nd May 1996 as a private company under Companies Act 1965. On 23rd April 2004, the Company's name was changed to Hiroshima Auto Sdn Bhd. Its office address is at Lot *0987, Batu 5 1/2, Jalan Klang Lama, *8000 Kuala Lumpur.The main objective of the company is to carry on the business of manufacturers, assemblers, importers, exporters, and dealers of parts and components of motor vehicles, omnibuses, and lorries whether new or used.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. ACCOUNT PAYABLE EXECUTIVE - Mohon Sini

2. ACCOUNTANT - Mohon Sini

3. ACCOUNTING SPECIALIST - Mohon Sini

4. ACCOUNT COORDINATOR - Mohon Sini

5. ACCOUNT SPECIALIST - Mohon Sini

6. ACCOUNT EXECUTIVE - Mohon Sini


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Maukerja. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Pastikan butiran/pendaftran anda 100% lengkap bagi memudahkan mendapat pekerjaan. Sila baca Q&A (klik sini) untuk melancarkan proses pendaftaran & semasa memohon jawatan.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 07 June 2022Post a Comment