Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) - 17 Mei 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA)

Jawatan Kosong 2021 di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA)

Latar Belakang

Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) diperbadanankan di bawah Akta Parlimen untuk membangunkan Pulau Langkawi serta memajukannya sebagai Destinasi Pelancongan Antarabangsa.

Ditubuhkan pada 15 Mac 1990 dan diletakkan di bawah tanggungjawab Perbendaharaan Malaysia. Mendapat sokongan daripada YB Menteri Kewangan II dan YAB Menteri Besar Kedah dan Ahli-Ahli Lembaga Pengarah. Mengutamakan pembangunan bersepadu melalui perancangan strategik, amalan pengurusan terbaik dan kolaborasi dengan agensi-agensi kerajaan, industri dan pemimpin masyarakat.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Kedah
Jawatan:

1. PENOLONG EKSEKUTIF

Tarikh Tutup Permohonan : 17 Mei 2022 (Selasa)


2. PERSONEL MYSTEP GRED SETARA 19

3. PERSONEL MYSTEP GRED SETARA 29

Tarikh Tutup Permohonan : 05 Mei 2022 (Khamis)


Catatan:

Permohonan adalah melalui Borang Permohonan. Semua yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) perlulah mengisi borang permohonan yang di sediakan melalui link di bawah. Anda perlulah membaca terlebih dahulu syarat jawatan yang ingin di mohon dan isi borong. Semua iklan dan borang permohonan boleh dimuatturun melalui link admin sediakan di bawah. Semoga berjaya semua.

Post a Comment