Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di AO Parts Supply Sdn Bhd - 14 May 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di AO Parts Supply Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di AO Parts Supply Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2022 di AO Parts Supply Sdn Bhd

About us

Malaysia's largest independent supplier of car parts and workshop consumables. We stock over millions of vehicle parts for all Korean car makes and models.</p><p data-v-dc59b1cc></p><p data-v-dc59b1cc>Malaysia's largest independent supplier of car parts and workshop consumables. We stock over millions of vehicle parts for all Korean car makes and models. We have 3 offices located in Klang Valley Cheras, Bandar Sunway and Petaling Jaya.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. DELIVERY SERVICE - Mohon Sini

2. RUNNER - Mohon Sini

3. DESPATCH - Mohon Sini

4. RIDER - Mohon Sini

5. DISPATCH - Mohon Sini


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Maukerja. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Pastikan butiran/pendaftran anda 100% lengkap bagi memudahkan mendapat pekerjaan. Sila baca Q&A (klik sini) untuk melancarkan proses pendaftaran & semasa memohon jawatan.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di tepi setiap jawatan. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 14 May 2022


Post a Comment