Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Muhibbin Group Sdn Bhd - 5 Mei 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Muhibbin Group Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Muhibbin Group Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2022 di Muhibbin Group Sdn Bhd

About us

Muhibbin Associates SDN BHD telah ditubuhkan di bawah Akta Syarikat 1965 pada tahun 2011. Pada tahun 2019 syarikat telah menukar nama ke Muhibbin Group SDN BHD diketuai oleh En. Mohammad Baihaqi Hassanuddin sebagai Pengarah Urusan & dua yang lain Pengarah, En. Khairul Anuar Jamaludin & En. Luqmannulhakim Mohd Halim. 

Syarikat digerakkan oleh 12 orang kakitangan bermotivasi tinggi yang terdiri daripada pelbagai latar belakang pendidikan juga kemahiran.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. ACCOUNT EXECUTIVE - Mohon Sini

2. ACCOUNT EXECUTIVE - Mohon Sini

3. ACCOUNT EXECUTIVE - Mohon Sini

4. ACCOUNT EXECUTIVE - Mohon Sini

5. ACCOUNT EXECUTIVE - Mohon Sini

6. ACCOUNT EXECUTIVE - Mohon Sini


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Maukerja. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Pastikan butiran/pendaftran anda 100% lengkap bagi memudahkan mendapat pekerjaan. Sila baca Q&A (klik sini) untuk melancarkan proses pendaftaran & semasa memohon jawatan.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 05 May 2022Post a Comment