Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di TH Properties Sdn Bhd - 17 April 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di TH Properties Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di TH Properties Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2021 di TH Properties Sdn Bhd

Company Overview

TH Properties is an integrated property, project development and asset and facility management group. Leveraging on proven technical and commercial experience and expertise, the Group focuses on four areas of business, namely property development, construction, project management and facilites management.

Wholly owned by Lembaga Tabung Haji (TH) pilgrim's Fund Board), the Group was created following the consolidation of TH's property development and construction arms.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. SENIOR EXECUTIVE CORPORATE COMMUNICATION


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 17 April 2022
Post a Comment