Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Tiger Oilfield Services (M) Sdn. Bhd. - 29 Mei 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Tiger Oilfield Services (M) Sdn. Bhd. | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Tiger Oilfield Services (M) Sdn. Bhd.

Jawatan Kosong 2022 di Tiger Oilfield Services (M) Sdn. Bhd.

Introduction

Tiger Oilfield Services (M) Sdn. Bhd. (TOS), incorporated in Malaysia, is a company headquartered in Labuan FT, Malaysia with branches in Miri & Bintulu (Sarawak), Kota Kinabalu, Shah Alam and Kemaman.

The Company is licensed by the Royal Malaysian Customs to operate as a Shipping and Forwarding agent and licensed by the Ministry of Finance and Petroliam Nasional Berhad (Petronas) to operate as a Service Provider for Land Transportation and Marine Agency services coupled with Base Management and Engineering Support services.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Sarawak
Positions:

1. FITTER


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..
Close date : 29 May 2022


Click Job Description & Apply Online

Post a Comment