Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Hino Motors Sales (Malaysia) Sdn Bhd - 7 Jun 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Hino Motors Sales (Malaysia) Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Hino Motors Sales (Malaysia) Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2021 di Hino Motors Sales (Malaysia) Sdn Bhd

Company Overview

HINO is one of the world's leading manufacturers of light, medium and heavy duty commercial vehicles from Japan and is the market leader for commercial vehicles in Malaysia. 

In line with our business expansion in Malaysia, Hino Motors Sales (Malaysia) Sdn Bhd invites suitable qualified Malaysians to be part of our highly dedicated team at our headquarter in Petaling Jaya. 
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. PICKER PACKER (WAREHOUSE)

2. SENIOR EXECUTIVE – MARKETING, SALES STRATEGY & PLANNING)


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini
se
ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..
Close date : 05 & 07 June 2022Post a Comment