Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Vindy Jewellery Sdn Bhd - 28 Julai 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Vindy Jewellery Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Vindy Jewellery Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2022 di Vindy Jewellery Sdn Bhd

About us

Bermula dari tahun 1995. Kedai emas Vindy My Jewelry telah beroperasi bermula dari tahun 1995 sehingga kini. Di Selayang Mall, kami mempunyai dua cawangan kedai iaitu Vindy Jewellery & My jewelry.

Kedai kami berpengalaman hampir 30 tahun dalam bidang menjual emas. Tujuan kami ialah membolehkan semua orang membeli emas. . Kedai Emas VINDY MY terkenal dengan pekerja – pekerja yang sangat peramah, baik hati, dan comel.

Kedai emas VIndy My bukan sahaja menawarkan jualan emas kuning, tetapi kedai kami juga menjual emas putih. Batu permata dan Perak. Koleksi – koleksi emas kuning di kedai kami adalah eksklusif dan modern dan ditawarkan dengan harga berpatutan.

Kami di Vindy My sentiasa ingin memberi kepuasan kepada semua pelanggan kami. Setiap produk kita telah menjalani pemeriksaan kualiti sebelum penghantara
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. SALES PROMOTER - Mohon Sini

2. SALES ADVISOR - Mohon Sini

3. BUSINESS DEVELOPMENT EXECUTIVE - Mohon Sini

4. SALES SPECIALIST - Mohon Sini

5. SALES REPRESENTATIVE - Mohon Sini

6. SALES ASSISTANCE - Mohon Sini


Job Expiry Date : 28 July 2022


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Maukerja. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Klik sSINIS untuk daftar baru. Pastikan butiran/pendaftran anda 100% lengkap bagi memudahkan mendapat pekerjaan. Sila baca Q&A (klik sini) untuk melancarkan proses pendaftaran & semasa memohon jawatan.

ii. Jika sudah mendaftar, klik sSINIS untuk login akaun anda. Selepas itu, bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di tepi setiap nama jawatan. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Post a Comment