Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kumpulan Semesta Sdn. Bhd. - 22 Julai 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Kumpulan Semesta Sdn. Bhd. | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kumpulan Semesta Sdn. Bhd.

Jawatan Kosong 2022 di Kumpulan Semesta Sdn. Bhd.

Company Overview

Kumpulan Semesta Sdn. Bhd. (”KSSB”) adalah organisasi yang bertanggungjawab menguruskan, mengendalikan dan menyediakan perkhidmatan profesional berkaitan pengeksplorasian, pengekstrakan, pengeluaran dan penjualan pasir, bahan batuan dan sumber-sumber mineral di negeri Selangor. KSSB turut dipertanggungjawabkan oleh Pihak Berkuasa Negeri bagi kerja-kerja operasi pam air kolam (" OPAK ") dan kerja-kerja penyelenggaraan jalan raya negeri.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. EKSEKUTIF PEMBANGUNAN PERNIAGAAN (PENYELESAIAN DIGITAL)


Deskripsi Tugas

1. Menyediakan rancangan perniagaan (business plan) dalam bidang penyelesaian digital (digital solutions) dan mengenalpasti potensi pasaran yang boleh diterokai oleh Syarikat dalam bidang geospatial, unmanned aerial vehicle (UAV) dan artificial intelligence (AI). 

2. Menjalankan penyelidikan dan pembangunan (R&D) dan mencadangkan idea dan penyelesaian digital baharu yang berkaitan dengan geospatial, UAV dan AI yang boleh dibawa ke pasaran. 

3. Meneroka rangkaian kerjasama baharu dengan organisasi di sektor swasta dan kerajaan untuk mempromosikan dan meningkatkan jualan produk dan perkhidmatan penyelesaian digital Syarikat.

4. Menguruskan projek penyelesaian digital yang diperolehi Syarikat dalam memastikan ianya dapat dilaksanakan dan diserahkan kepada pelanggan mengikut bajet dan tempoh yang telah ditetapkan.

5. Mengekalkan hubungan baik dengan pelanggan (customers) dan semua stakeholders dalam industri berkaitan geospatial, UAV dan AI. 


Close date : 22 July 2022Post a Comment