Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Sabah (UMS) - 7 Ogos 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Universiti Malaysia Sabah (UMS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Malaysia Sabah (UMS)

Jawatan Kosong 2021 di Universiti Malaysia Sabah (UMS)

Latar Belakang

Universiti Malaysia Sabah (UMS) telah ditubuhkan pada 24 November 1994 dan kini telah menjangkau usia hampir 19 tahun. Dalam usia ini, terdapat pelbagai perubahan yang telah dikecapi, sama ada dari segi bilangan pelajar, pensyarah dan kakitangan, termasuk juga kelengkapan kemudahan bangunan dan tadbir urus, bilangan kursus serta program pengajian yang ditawarkan dan sebagainya. Satu perkara penting daripada perubahan ini dan motif utama wujudnya sesuatu universiti ialah pertambahan bilangan graduan yang mampu dikeluarkan oleh sesebuah universiti berkenaan.

Dari tahun ke tahun jumlah graduan yang berjaya dikeluarkan oleh UMS semakin bertambah, yang kini telah pun mencecah angka 40,000 graduan yang lebih dikenali sebagai ALUMNI. Atas dasar itulah penubuhan Pusat Alumni UMS antara lain adalah bertujuan untuk mengumpul kembali Alumni UMS sebanyak mungkin yang secara automatiknya semua pelajar dan/atau graduan adalah sebagai ahli dalam kolompok ALUMNI UMS tersebut.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Sabah
Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Sabah
Jawatan:

1. PEGAWAI TADBIR N41 (APEL)

KUMPULAN : Pengurusan dan Profesional
KLASIFIKASI : Pentadbiran dan Sokongan
JADUAL GAJI : (Min) RM2,080.00 - (Maks) RM9,546.00
TARAF JAWATAN : Kontrak Jabatan
KEKOSONGAN : 1 Jawatan

 
Pemohon perlu mengemukakan CV dan salinan sijil-sijil akademik kepada Seksyen Pentadbiran dan Sumber Manusia (PLUMS) melalui e-mel 𝐩𝐥𝐮𝐦𝐬@𝐮𝐦𝐬.𝐞𝐝𝐮.𝐦𝐲.

Calon yang tidak dihubungi dalam tempoh satu bulan dari tarikh tutup iklan, adalah dianggap tidak berjaya.

Untuk maklumat lanjut, boleh menghubungi pegawai PLUMS di talian 088-314600/601/604/605*Sila rujuk maklumat lanjut sebelum memohon melalui link yang disediakan di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 07 Ogos 2022 (Ahad)Post a Comment