Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Sitimurni Holdings Sdn Bhd - 20 Ogos 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Sitimurni Holdings Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Sitimurni Holdings Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2021 di Sitimurni Holdings Sdn Bhd

Company Overview

SITIMURNI HOLDINGS SDN. BHD.  merupakan sebuah syarikat yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM). Berlokasi di Seri Kembangan, Selangor.

Ia dikendalikan pasangan suami isteri Siti Murni Abdul Aziz yang merupakan bekas Wartawan Parlimen TV1, penyampai berita TV1, duta produk dan model. Turut meneraju SITIMURNI Holdings Sdn. Bhd. ialah Hisham Salleh yang juga merupakan pengacara Selamat Pagi 1Malaysia TV1 , penyampai berita TV1 dan pakar motivasi keusahawan.

Tudung SITIMURNI, telah berkembang dengan mempunyai lebih 1500 usahawan dan agen yang berdaftar di seluruh Malaysia, juga turut dipasarkan ke luar negara iaitu di Dhaka, Brunei, Indonesia, Singapura, Indonesia dan UK.

Matlamat utama syarikat ialah melahirkan lebih ramai wanita yang berketrampilan dan berkeyakinan tinggi selain mampu menjana pendapatan luar biasa menerusi jualan tudung SITIMURNI.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. ASSISTANT PRODUCTION


Job Description:
  • Memastikan segala production produk syarikat berjalan lancar dan menepati seperti diminta
  • Menjalinkan kerjasama dengan pembekal bagi mengadakan tempahan berpanjangan
  • Mendapatkan contoh/sample produk seperti diminta oleh syarikat
  • Mengadakan perbincangan bersama pihak syarikat bagi production setiap bulan

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 20 August 2022Post a Comment