Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kumpulan Ramly - 20 Oktober 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Kumpulan Ramly | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kumpulan Ramly

Jawatan Kosong 2022 di Kumpulan Ramly

Company Overview

Ramly Food Processing Sdn Bhd, formerly known as Perusahaan Burger Ramly Mokni Sdn Bhd, was founded in 1984 by the husband and wife team of Dato’ Dr. Haji Ramly Mokni and Datin Hajjah Shala Siah Abdul Manap on the noble platform to produce Halal, hygienic and quality products.

The company owns a processing plant located in SME Industrial Park, Mukim Batu, Kuala Lumpur offering career opportunities in management, production to product marketing and distribution. To date Kumpulan Ramly has 10 subsidary companies operating within the group.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. ACCOUNT CLERK

Description:

• Berumur di antara 20 hingga 35 tahun
• Warganegara Malaysia (Lelaki Sahaja)
• Minimum SPM/Diploma
• Based di HQ (Taman Perindustrian IKS Mukim Batu - Batu Muda)


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 20 October 2022Post a Comment