Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kumpulan Semesta Sdn. Bhd. - 1 Oktober 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Kumpulan Semesta Sdn. Bhd. | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kumpulan Semesta Sdn. Bhd.

Jawatan Kosong 2022 di Kumpulan Semesta Sdn. Bhd.

Company Overview

Kumpulan Semesta Sdn. Bhd. (”KSSB”) adalah organisasi yang bertanggungjawab menguruskan, mengendalikan dan menyediakan perkhidmatan profesional berkaitan pengeksplorasian, pengekstrakan, pengeluaran dan penjualan pasir, bahan batuan dan sumber-sumber mineral di negeri Selangor. KSSB turut dipertanggungjawabkan oleh Pihak Berkuasa Negeri bagi kerja-kerja operasi pam air kolam (" OPAK ") dan kerja-kerja penyelenggaraan jalan raya negeri.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. PENGURUS KANAN PROJEK (KERJA PENYELENGGARAAN JALAN)


Kelayakan Akademik dan Pengalaman
  • Memiliki Ijazah Sarjana Muda dalam bidang kejuruteraan awam atau yang setara.
  • Berpengalaman sekurang-kurangnya 15 tahun dalam bidang pembinaan terutamanya kerja-kerja infrastruktur dan kerja penyelenggaraan dan pembinaan jalan.
  • Berkemahiran serta berpengetahuan di dalam kerja-kerja penyelenggaraan jalan (kerja-kerja Berkala Paveman dan Bukan Paveman) dan kerja-kerja elektrikal.
  • Mahir dalam mengenalpasti jenis-jenis dan lokasi jalan negeri di dalam negeri Selangor.
  • Bertanggungjawab dan sentiasa bersedia untuk tugasan kecemasan dan boleh bekerja secara bersendirian dengan pengawasan yang minima.
  • Memiliki kebolehan berkomunikasi yang baik di setiap peringkat.
  • Memiliki kelayakan profesional dalam bidang kejuruteraan awam dari badan profesional yang diiktiraf adalah satu kelebihan.
  • Aktif dalam kegiatan sukan dan rekreasi.

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 01 October 2022Post a Comment