Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Mercedes-Benz Services Malaysia Sdn Bhd - 17 Januari 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Mercedes-Benz Services Malaysia Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Mercedes-Benz Services Malaysia Sdn Bhd


Position:

1. EXECUTIVE, CRM & PRODUCT DEVELOPMENT (ONE YEAR CONTRACT WITH AGENCY)

2. EXECUTIVE, INSURANCE (ONE YEAR CONTRACT WITH AGENCY)

3. EXECUTIVE, F&I (SALES FOR HIRE PURCHASE LOAN)

4. EXECUTIVE, IT SERVICE DELIVERY (ONE YEAR CONTRACT WITH AGENCY)


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 01 - 17 Januari 2023
Jawatan Kosong 2021 di Mercedes-Benz Services Malaysia Sdn Bhd

Company Overview

Mercedes-Benz Services Malaysia Sdn Bhd is part of the Daimler Financial Services group, the financial services arm of the Daimler AG. We are part of one of the most prominent captive financial services providers, operating globally in more than 40 countries. As one of the largest automotive financiers in the world, Daimler Financial Services is also the world leader in commercial vehicle financing.

Established in 2012, Mercedes-Benz Services Malaysia works closely together with Mercedes-Benz Malaysia Sdn Bhd, who is responsible for the distribution and marketing of Mercedes-Benz passenger cars and commercial vehicles as well as FUSO trucks in Malaysia.

Post a Comment