Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Pak Mat Western Sdn. Bhd - 22 Disember 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Pak Mat Western Sdn. Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pak Mat Western Sdn. Bhd


Jawatan:

1.  CASHIER

2. TECHNICIAN

3. STOREKEEPER

4. KRU RESTORAN / RESTAURANT CREW

5. IT EXECUTIVE


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui myfuturejobs. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..
Jawatan Kosong 2022 di Pak Mat Western Sdn. Bhd

Latar belakang

Pak Mat Western Sdn Bhd (1265085-D) (PMW) adalah sebuah syarikat sendirian berhad 100% milik Bumiptera yang menjalankan aktiviti pengilangan produk sejuk beku dan perniagaan restoran serta rankaian kedai serbaneka yang membekalkan produk makanan siap dan sejuk beku dari. Syarikat mula beroperasi dari tahun 2013.

Seiring dengan perkembangan perniagaan PMW juga sedang dalam proses mendapatkan pensijilan HALAL, MESTI, GMP dan HACCP bagi  melebarkan sayap perniagaan ke peringkat global. PMW juga membuka peluang kepada sesiapa sahaja untuk menambah pendapatan atau memulakan perniagaan kecil-kecilan dengan menyertai PMW sebagai Stokis, Ejen mahupun secara dropship.

Post a Comment