Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) - 6 April 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO)


Positions:

1. EXECUTIVE, NETWORK & SECURITY

2. EXECUTIVE, SYSTEM

3. EXECUTIVE MARKETING

4. EXECUTIVE BUSINESS DEVELOPMENT

5. KERANI, KEWANGAN

6. HEAD, MEMBERSHIP FINANCIAL SERVICES

7. KERANI, TEKNOLOGI MAKLUMAT

8. SALES EXECUTIVE


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Tarikh Tutup Permohonan : 07 Mac - 06 April 2023
Jawatan Kosong 2022 di Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO)

Company Overview

Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad, also known as KOPETRO was incorporated under the Cooperative Acts (revised 1993) on 30th October 1980 with a noble intention and objective of providing financial aids for PETRONAS staff, food & beverages at PETRONAS Office, travel & tours agency and hotels  . We are one of the established co-operative society in Malaysia for almost 36 years. We are looking for suitable candidates to join our dynamic team.

Post a Comment