Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Sitimurni Holdings Sdn Bhd - 6 April 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Sitimurni Holdings Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Sitimurni Holdings Sdn Bhd


Jawatan:

1. SALE EXECUTIVE


Tanggungjawab Eksekutif Jualan:
  • Mengenalpasti sasaran Jualan
  • mengatur dan merancang strategi jualan
  • Memastikan pelanggan mengenali produk dijual
  • Menyebarkan maklumat produk kepada umum

Keperluan:
  • Mahir dalam pengiklanan online dan offline
  • Pengalaman jualan online 5 tahun

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 06 April 2023
Jawatan Kosong 2021 di Sitimurni Holdings Sdn Bhd

Company Overview

SITIMURNI HOLDINGS SDN. BHD.  merupakan sebuah syarikat yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM). Berlokasi di Seri Kembangan, Selangor.

Ia dikendalikan pasangan suami isteri Siti Murni Abdul Aziz yang merupakan bekas Wartawan Parlimen TV1, penyampai berita TV1, duta produk dan model. Turut meneraju SITIMURNI Holdings Sdn. Bhd. ialah Hisham Salleh yang juga merupakan pengacara Selamat Pagi 1Malaysia TV1 , penyampai berita TV1 dan pakar motivasi keusahawan.

Tudung SITIMURNI, telah berkembang dengan mempunyai lebih 1500 usahawan dan agen yang berdaftar di seluruh Malaysia, juga turut dipasarkan ke luar negara iaitu di Dhaka, Brunei, Indonesia, Singapura, Indonesia dan UK.

Matlamat utama syarikat ialah melahirkan lebih ramai wanita yang berketrampilan dan berkeyakinan tinggi selain mampu menjana pendapatan luar biasa menerusi jualan tudung SITIMURNI.

Post a Comment