Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) - 28 April 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS)


Jawatan:

1. AKAUNTAN GRED WA41
(PENOLONG PENGURUS PELABURAN)

2. PEGAWAI TADBIR GRED N41
(PENOLONG PENGURUS PEMASARAN)

3. PEGAWAI TADBIR GRED N41
(PENOLONG PENGURUS PEMASARAN STRATEGIK)

4. PENOLONG AKAUNTAN GRED W29
(BAHAGIAN PELABURAN)

5. PENOLONG AKAUNTAN GRED W29
(BAHAGIAN PENGURUSAN RISIKO)

6. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
(BAHAGIAN PENGURUSAN RISIKO)


Tarikh Tutup Permohonan : 28 April 2023 (Jumaat)


* Sila baca maklumat & arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini serta muatturun borang permohonan melalui link yang admin sediakan di bawah.
Jawatan Kosong 2021 di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS)

Latar Belakang

Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) telah ditubuhkan pada 1 Ogos 1964 di bawah Enakmen Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor ( 1964 ) sebagai sebuah badan berkanun dan agensi pembangunan negeri Selangor.

Penubuhannya bertujuan untuk mengisi kemerdekaan negara menerusi pengagihan ekonomi yang adil dan pertumbuhan sosio-ekonomi yang berpandukan kepada dasar-dasar kerajaan agar dapat mewujudkan kestabilan, keharmonian dan keadilan sosial khususnya di negeri Selangor.

Harapan ini dilaksanakan menerusi pembangunan pusat pertumbuhan baru, penerokaan kawasan kediaman yang vibran dan lestari, pembangunan pusat-pusat perindustrian, perniagaan dan pelbagai aktiviti pelaburan.

Bagi merealisasikan masa depan yang lestari, ibu pejabat baharu Laman PKNS dibina sebagai mercu tanda ikonik, satu simbol progresif dan dinamik dengan penggunaan tenaga yang lebih cekap berbanding pejabat konvensional. Rekabentuknya memenuhi ciri-ciri Indeks Bangunan Hijau ( GBI ) dengan senibina yang saling melengkapi kedamaian tasik Shah Alam.

Post a Comment