Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Yayasan Islam Darul Ehsan - 1 Jun 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Yayasan Islam Darul Ehsan | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Yayasan Islam Darul Ehsan


Jawatan:

1. EKSEKUTIF AUDIT DAN RISIKO

Job Description:
  1. Mengawal dan memandu arah pengurusan agar sentiasa mematuhi arahan dan peraturan serta pengurusan di bawahnya dan menyumbang kepada pencapaian visi dan misi YIDE.
  2. Merancang, melaksana dan mengawal selia segala urusan pembangunan dan pengurusan YIDE.
  3. Menjalankan tadbir urus seperti yang berikut:-
  4. penyediaan strategi dan perancangan korporat; 
  5. penyediaan pelan pengurusan risiko;
  6. pewujudan prosedur dan peraturan dalaman
  7. pengawalan pengurusan kewangan

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Close date : 01 Jun 2023
Jawatan Kosong 2022 di Yayasan Islam Darul Ehsan

About Us

Yayasan Islam Darul Ehsan (YIDE) adalah sebuah organisasi kebajikan yang dibawah Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) setelah mendapat perkenan D.Y.M.M. Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Al-Haj Ibni Al-Marhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Al-Haj. Yayasan Islam Darul Ehsan, MAIS ingin mempelawa calon-calon yang berminat untuk menjadi warga kerja YIDE.

Post a Comment