Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan Button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Pahang Pharmacy Sdn Bhd - 13 November 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Pahang Pharmacy Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Pahang Pharmacy Sdn Bhd


Positions:

1. MEDICAL REPRESENTATIVE

2. DIGITAL MARKETING / MARKETING DEVELOPMENT (INTERNSHIP)

3. MEDICAL REPRESENTATIVE (SARAWAK)

4. MARKET DEVELOPMENT MANAGER


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 27 Oktober - 13 November 2023
Jawatan Kosong 2021 di Pahang Pharmacy Sdn Bhd

Company Overview

Pahang Pharmacy Sdn Bhd founded in 1971 as a retail pharmacy at Kuantan in the state of Pahang. Over the years had developed into a pharmaceutical based marketing and distribution company.

Today, Pahang Pharmacy together with decades long partners has advanced into manufacturing of Health-supplements, Health-foods, Sanitizers & Disinfectants and Animal Health & Nutrition products.

Post a Comment