Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Perbadanan Labuan - 28 Jun 2024

Jawatan Kosong 2024 di Perbadanan Labuan | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Labuan


Jawatan:

1. PENOLONG JURUTERA GRED JA29 (MySTEP)

Kadar Upah: RM 1,900.00

Syarat Lantikan:

Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut :

Diploma dalam bidang kejuruteraan (Kejuruteraan Awam) / ( Kejuruteraan Elektrik) yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya2. PENOLONG PEGAWAI SENI BINA GRED JA29 (MySTEP)

Kadar Upah: RM 1,900.00

Syarat Lantikan:

Diploma dalam bidang seni bina yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

3. SHORT-TERM EMPLOYMENT PROGRAM (MYSTEP) GRED 41

Kadar Upah: RM2100.00

Syarat Lantikan:

Mempunyai ijazah sarjana muda yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
* Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.


Tarikh Tutup Permohonan : 19 - 28 Jun 2024
Jawatan Kosong di Perbadanan Labuan

Latar Belakang

Labuan telah diisytiharkan sebagai Wilayah Persekutuan Labuan pada tahun 1984. Pada tahun 1990 Wilayah Persekutuan Labuan diisytiharkan sebagai IOFC (International Offshore Financial Centre)

Post a Comment

Post a Comment