Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Pahang Pharmacy Sdn Bhd - 22 Julai 2024

Jawatan Kosong 2024 di Pahang Pharmacy Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Pahang Pharmacy Sdn Bhd

Positions:

1. MEDICAL REPRESENTATIVE (JOHOR)

2. MEDICAL REPRESENTATIVE (NEGERI SEMBILAN)

3. MEDICAL REPRESENTATIVE (SELANGOR)

4. REGULATORY AFFAIRS EXECUTIVE

5. MEDICAL REPRESENTATIVE (PERAK)

6. MEDICAL REPRESENTATIVE (SABAH)

7. LAB TECHNICIAN


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 01 - 22 Julai 2024
Jawatan Kosong di Pahang Pharmacy Sdn Bhd

Company Overview

Pahang Pharmacy Sdn Bhd founded in 1971 as a retail pharmacy at Kuantan in the state of Pahang. Over the years had developed into a pharmaceutical based marketing and distribution company.

Today, Pahang Pharmacy together with decades long partners has advanced into manufacturing of Health-supplements, Health-foods, Sanitizers & Disinfectants and Animal Health & Nutrition products.