Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Tenaga - 19 Julai 2024

Jawatan Kosong 2024 di Suruhanjaya Tenaga | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Tenaga


Positions:

1. EXECUTIVE - FINANCE

2. EXECUTIVE - DATA MANAGEMENT

3. EXECUTIVE - TRAINING & DEVELOPMENT

4. COMMISSION'S SECRETARY


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 15 - 19 Julai 2024
Jawatan Kosong di Suruhanjaya Tenaga

Company Overview

A statutory body established under the Energy Commission Act 2001, Suruhanjaya Tenaga (ST) or the Energy Commission is responsible for regulating the energy sector, specifically the electricity and piped gas supply industries, in Peninsular Malaysia and Sabah.

Taking over the role of the Department of Electricity and Gas Supply, the Energy Commission started its operation on January 1, 2002. The main focus of the commission are reliable electricity and gas supply, reasonable costs and safety. The roles of the Energy Comission is divided into three, namely Economic Regulation, Technical Regulation and Safety Regulation.