Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di UKM Specialist Centre Sdn. Bhd. - 14 Julai 2024

Jawatan Kosong 2024 di UKM Specialist Centre Sdn. Bhd. | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di UKM Specialist Centre Sdn. Bhd.
 
Positions:

1. IT EXECUTIVE (NETWORK)

2. STAFF NURSE (WARD / ICU)

3. PATIENT SERVICE ASSISTANT (BILLING / CASHIER)

4. CLINIC ASSISTANT


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 04 - 14 Julai 2024
Jawatan Kosong di UKM Specialist Centre Sdn. Bhd.

Company Overview

UKM Specialist Centre Sdn. Bhd. is a subsidiary of UKM Holdings Sdn Bhd. UKMKSB manages the healthcare services arm of UKM Holdings Sdn Bhd's businesses. UKMKSB currently manages UKM Specialist Centre, a private medical centre. Other business units includes Optometri UKM Kesihatan, Poliklinik UKM Kesihatan, Farmasi UKM Kesihatan, Unit Pengurusan Implan and UKM K-Health.