Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Ara Damansara Medical Centre Sdn Bhd - 28 Julai 2024

Jawatan Kosong 2024 di Ara Damansara Medical Centre Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Ara Damansara Medical Centre Sdn Bhd

Positions:

1. COORDINATOR, MEDICAL STAFFS ADMINISTRATION

2. PHARMACIST

3. PHYSIOTHERAPY (SPORT OR NEURO)

4. PHARMACY TECHNICIAN


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 12 - 28 Julai 2024
Jawatan Kosong di Ara Damansara Medical Centre Sdn Bhd

Company Overview

Ara Damansara Medical Centre is a tertiary hospital with Centres of Excellence for Brain, Heart, and Spine & Joint. Combining the four-Cs under one roof, namely, compassion, care, comfort and convenience, Ara Damansara Medical Centre provides a home away from home to offer its patients a peace of mind.

It is the second medical facility established under the Ramsay Sime Darby Health Care Group, after its flagship Subang Jaya Medical Centre.