Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Gardenia Bakeries (KL) Sdn Bhd - 5 Ogos 2024

Jawatan Kosong 2024 di Gardenia Bakeries (KL) Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Gardenia Bakeries (KL) Sdn Bhd

Positions:

1. RESEARCH & DEVELOPMENT EXECUTIVE

2. ASSISTANT MANAGER - QUALITY ASSURANCE

3. SHIFT TECHNICIAN


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 25 Julai - 05 Ogos 2024
Jawatan Kosong di Gardenia Bakeries (KL) Sdn Bhd

Company Overview

Gardenia Bakeries (KL) Sdn Bhd (GBKL) is a joint venture company of Singapore listed Food Group, QAF Ltd, which also operates Gardenia Singapore and Philippines and a Malaysian company, Padiberas Nasional Berhad.

In 1969, an American named Horatio Sye Slocumm was sent by International Executive Service Corporation (IESC) to East Malaysia to start a bakery. Mr. Slocumm brought with him 35 years of baking experience with one of America's leading chain of bakeries. Gardenia was born.