Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB) - 28 Julai 2024

Jawatan Kosong 2024 di Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB)

Positions:

1. CLERK

2. SENIOR EXECUTIVE (PIPELINE)

3. MANAGER PROJECT DELIVERY

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 20 - 28 Julai 2024
Jawatan Kosong di Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB)-banyakjawatan

Company Overview

Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB) or Water Asset Management Company (WAMCO) was established on 5th May 2006 as a wholly owned company under the Minister of Finance Incorporated. Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB) forms part of the Federal Government efforts to restructure the water services industry in the country to achieve better efficiency and quality.

Our primary responsibility is to develop the nation's water infrastructure in Peninsular Malaysia and the Federal Territories of Putrajaya and Labuanin line with the Water Services Industry Act 2006 (Act 655)