Jawatan Kosong di Marina Putrajaya Sdn. Bhd. (MPSB) - 16 July 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Marina Putrajaya Sdn. Bhd. (MPSB) - 16 July 2017

Jawatan Kosong 2017 di Marina Putrajaya Sdn. Bhd. (MPSB) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Marina Putrajaya Sdn. Bhd. (MPSB)

Jawatan Kosong 2017 di Marina Putrajaya Sdn. Bhd. (MPSB) www.banyakjawatan.my


Company Overview

Marina Putrajaya Sdn Bhd (MPSB) is a subsidiary of Perbadanan Putrajaya, the administrator and authoritative body of Putrajaya. The company is responsible for Putrajaya’s three most prominent lake attractions; namely Cruise Tasik Putrajaya, Marina Putrajaya and Putrajaya Lake Recreation Centre. Its Board of Directors consists of very senior Government officials, headed by Datuk Haji Hasim bin Haji Ismail, the President of Perbadanan Putrajaya.

Other directors include Datuk Rashidi Bin Hasbullah (Deputy Secretary General - Tourism), Razali Bin Jarmin (Vice President - Engineering and Maintenance), Nik Shukri bin Nik Soh (Vice President - Finance) and Datuk Musa bin Hj. Yusof (Senior Director of International Promotion Division - Tourism)


Positions:

1. JURUTERA PENYELENGARAAN BANGUNAN/FASILITI

2. PEMBANTU JUALAN TIKET


Cara untuk memohon:

Sekiranya anda memiliki kriteria-kriteria yang kami cari dan bersedia untuk bekerja dengan penuh dedikasi ke arah merealisasikan aspirasi kami, sila hantarkan resume anda kepada hr@cruisetasikputrajaya.com dengan menyatakan jawatan yang dimohon di dalam tajuk emel. Hanya calon-calon yang disenarai pendekkan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

Close date : 16 July 2017 (Ahad)


Click Job Description & Apply

0 Response to "Jawatan Kosong di Marina Putrajaya Sdn. Bhd. (MPSB) - 16 July 2017"

Post a Comment