Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Temuduga Terbuka di Malindo Air - 19 January 2017

Post a Comment
Temuduga Terbuka Terkini 2017 di Malindo Air | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Malindo Air

Temuduga Terbuka Terkini 2017 di Malindo Air


Latar Belakang

Malindo Air, sebuah syarikat penerbangan yang berpengkalan di Petaling Jaya. Ia adalah kerjasama diantara National Aerospace & Defense Industries (NADI) (51%), Malaysia dengan Lion Air, Indonesia (49%). Nama "Malindo" berasal daripada nama negara masing masing: Malaysia dan Indonesia.

Malindo Air bercadang untuk memulakan operasi pada 1 Mei 2013 dari terminal baru KLIA2. Walaubagaimanapun, Malindo Air mengawalkan tarikh pelancaran ke pertengahan Mac 2013 dengan destinasi domestik. Syarikat penerbangan ini hanya menawarkan tempat duduk kelas ekonomi dan kelas perniagaan.

NADI ialah syarikat baikpulih pesawat (AIROD) yang beroperasi di Subang. PT Lion Group mengendalikan Lion Air untuk operasi Jet dan Wings Air bagi operasi ATR72 turboprop yang berpusat di Jakarta, Indonesia .Jawatan:


1. CUSTOMER SERVICE ASSISTANT
Tarikh : 19 January 2017 (Khamis)Post a Comment