Jawatan Kosong di Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) - 26 July 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) - 26 July 2017

Jawatan Kosong 2017 di Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI)

Jawatan Kosong 2017 di Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) www.banyakjawatan.my


Pengenalan

Kementerian ini telah ditubuhkan pada 1973 sebagai Kementerian Teknologi, Penyelidikan dan Kerajaan Tempatan. Pada tahun 1976, selaras dengan fungsi dan tanggungjawab baru yang berkaitan dengan isu-isu alam sekitar, nama Kementerian telah ditukar kepada Kementerian Sains, Teknologi dan Alam Sekitar (MOSTE). Seterusnya, Jemaah Menteri pada 27 Mac 2004 telah bersetuju dengan penstrukturan semula MOSTE dan nama Kementerian ditukar kepada Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) bagi menerajui fungsi pembangunan ICT negara, Multimedia dan Inovasi. Pada tahun 2007, fungsi sains dan teknologi dipecahkan mengikut kluster Bioteknologi, ICT, Industri, Angkasa, Laut dan Atmosfera dan Teras Sains dan Teknologi.


Jawatan:

KELULUSAN MINIMUM:  IJAZAH SARJANA MUDA / IJAZAH SARJANA / IJAZAH DOKTOR FALSAFAH (PHD) / (KUMP. PENGURUSAN & PROFESIONAL)

1. PEGAWAI PENYELIDIK GRED Q41


Semua kekosongan jawatan adalah di Agensi Angkasa Negara di bawah Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI). Permohonan hendaklah dibuat di Portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) sebagaimana link yang admin sediakan di bawah:-


Tarikh Tutup Permohonan : 26 Julai 2017 (Rabu) jam 11:59 malam


0 Response to "Jawatan Kosong di Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) - 26 July 2017"

Post a Comment