Jawatan Kosong di Tabung Haji Travel Service - 2 Disember 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Tabung Haji Travel Service - 2 Disember 2017

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Tabung Haji Travel Service | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Tabung Haji Travel Service

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Tabung Haji Travel Service www.banyakjawatan.my


Latar Belakang Tabung Haji Travel

Tabung Haji Travel & Servicesmerupakan Ahli Kumpulan Syarikat - Syarikat TH yang diperbadankan pada 9 September 1972 untuk mengendali dan mengurus perkhidmatan haji dan umrah bagi jemaah Malaysia.

Berbekalkan pengalaman lebih 45 tahun dalam menguruskan perjalanan haji dan umrah, Tabung Haji Travel & Services memahami kehendak para jemaah dengan menyediakan pakej-pakej yang memenuhi keperluan dan kemampuan pelbagai golongan. Disamping itu Tabung Haji Travel & Services juga menawarkan pakej-pakej pelancongan luar dan dalam negara yang berteraskan gaya hidup Muslim.

Berteraskan prinsip 3K iaitu Keyakinan, Kemudahan dan Keselesaan, kami bertekad untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik agar perjalanan ibadah atau percutian anda sentiasa dalam ketenangan dan keselesaan.

Semoga Tabung Haji Travel sentiasa menjadi pilihan untuk perjalanan menunaikan haji dan umrah serta melancong bersama rakan-rakan dan ahli keluarga.


Jawatan:

1. Wakil Jualan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT)

2. Eksekutif Hal Ehwal Korporat

3. Penyambut Tetamu Telefon

4. Jurujual Pusat Perhubungan PelangganTarikh Tutup Permohonan : 02 Disember 2017Step untuk memohon melalui Jobsmalaysia:

1. Sila laman web Jobsmalaysia (KLIK SINI)


2. Sila ke Carian Segera dan pilih Cari Majikan serta masukkan kata kunci : TABUNG HAJI TRAVEL (dan klik search).


3. Sila pilih majikan :

Majikan: TABUNG HAJI TRAVEL SERVICE
TABUNG HAJI TRAVEL SERVICE, JOHOR BAHARU, JOHOR. SEKTOR: AKTIVITI SOKONGAN KEPADA KEWANGAN T.T.T.L. (NO.1)


4. Sila klik pada senarai iklan jawatan dan mohonlah secara online


5. Sila pastikan anda telah mendaftar dengan Jobsmalaysia sebelum memohon (Klik SINI untuk Mendaftar). Semoga berjaya semua

0 Response to "Jawatan Kosong di Tabung Haji Travel Service - 2 Disember 2017"

Post a Comment