Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 22 Mei 2018

Post a Comment
Jawatan Kosong 2018 di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN)

Jawatan Kosong 2017 di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) www.banyakjawatan.my


Penubuhan

Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) adalah salah satu agensi utama di bawah Kementerian Kewangan yang bertanggungjawab memungut dan mentadbir cukai langsung negara.

LHDNM ditubuhkan di bawah Akta Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia 1995 untuk memperolehi lebih kuasa terutamanya dalam bidang kewangan dan pengurusan kakitangan bagi meningkatkan kualiti pentadbiran percukaian.

Dahulu dikenali sebagai Jabatan Hasil Dalam Negeri Malaysia (JHDNM), ia diperbadankan pada 1hb Mac 1996 dan dikenali sebagai Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM).


Jawatan:

1. PENOLONG PEGAWAI EKSEKUTIF (PENAKSIRAN) GRED 31

2. PENOLONG PEGAWAI EKSEKUTIF (PENTADBIRAN) GRED 31

3. PENOLONG PEGAWAI EKSEKUTIF (PERUNDANGAN) GRED 31

4. PENOLONG PEGAWAI EKSEKUTIF (KESETIAUSAHAAN) GRED 31


Nota

Perlu berdaftar sebagai pemohon di dalam portal sekiranya anda ingin memohon jawatan kekosongan yang terpapar. (Daftar melalui link yang admin sediakan di bawah)

Sekiranya anda merupakan pemohon yang telah berdaftar, sila Log Masuk ke dalam sistem.

Pendaftaran sebagai pemohon berdaftar hanya perlu dilakukan sekali sahaja. Manakala permohonan perlu dilakukan mengikut kekosongan yang ditawarkan menggunakan akaun pemohon berdaftar.


Cara Memohon:

Permohonan hendaklah memohon melalui online (LHDN Jobportal) melalui link yang admin sediakan di bawah. Untuk syarat kelayakan anda harus klik setiap nama jawatan setelah masuk ke LHDN Jobportal melalui link yang admin sediakan di bawah tersebut.


Tarikh Tutup Permohonan : 22 Mei 2018 (Selasa)

Post a Comment