Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Syarikat Air Negeri Sembilan Sdn Bhd (SAINS) - 1 Jun 2018

Post a Comment
Jawatan Kosong 2018 di Syarikat Air Negeri Sembilan Sdn Bhd (SAINS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Syarikat Air Negeri Sembilan Sdn Bhd (SAINS)

Jawatan Kosong 2017 di Syarikat Air Negeri Sembilan Sdn Bhd (SAINS)

Latar Belakang

Syarikat Air Negeri Sembilan Berhad (SAINS) telah diperbadankan sebagai syarikat awam di bawah Seksyen 16(4) Akta Syarikat 1965 pada 15 Mac 2007. Pada 19 September 2008, SAINS telah bertukar menjadi sebuah syarikat persendirian dengan nama Syarikat Air Negeri Sembilan Sdn Bhd . SAINS telah dipertanggungjawabkan untuk mengambil alih peranan dan fungsi pengurusan sistem bekalan air di Negeri Sembilan daripada Jabatan Bekalan Air Negeri Sembilan (JBANS) mulai 1 Januari 2009.

SAINS dimiliki sepenuhnya oleh Menteri Besar Negeri Sembilan (Perbadanan) atau Menteri Besar Negeri Sembilan Incorporation (MBI). SAINS adalah dilesenkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) dibawah Seksyen 9 Akta Industri Perkhidmatan Air 2006 (AIPA 2006). Disamping memastikan bekalan air yang berkualiti untuk seluruh warga Negeri Sembilan. SAINS juga akan terus menambahbaik mutu perkhidmatannya kepada seluruh rakyat di Negeri Sembilan

Like Page Khas - Kerja Kosong di Negeri Sembilan
Jawatan:

1. PEKERJA AWAM

2. JURUGEGAS

3. EKSEKUTIF 

4. EKSEKUTIF

5. OPERATOR LOJI

6. PENYELIA KANAN

7. PEMBANTU TADBIR

8. EKSEKUTIF


Cara memohon:

Sesiapa yang berminat sila email / hantar permohonan lengkap dengan melampirkan personal resume beserta sijil-sijil yang telah disahkan dan gambar terkini berukuran passport pada atau sebelum 01 June 2018

Permohonan yang tidak lengkap dan diterima selepas tarikh tutup akan ditolak.

Sila anggap permohonan anda tidak berjaya jika tidak menerima sebarang maklumbalas daripada kami selepas 3 bulan dari tarikh tutup permohonan.

Bahagian Sumber Manusia,
Syarikat Air Negeri Sembilan Sdn Bhd.,
Tingkat 2, Kompleks PKNNS,
Jalan Persiaran S2 B2,
70300 Seremban,
Negeri Sembilan Darul Khusus.


Email :

hr_sains@sainswater.com


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah

Post a Comment