Jawatan Kosong di Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad (KPF) - 26 Julai 2018 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad (KPF) - 26 Julai 2018

Jawatan Kosong 2018 di Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad (KPF) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad (KPF)

Jawatan Kosong 2017 di Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad (KPF) www.banyakjawatan.my


Company Overview

KOPERASI PERMODALAN FELDA MALAYSIA BERHAD telah ditubuhkan pada 1 Julai 1980 di bawah Ordinan Koperasi 1948. Bertujuan untuk menjadikan KPF sebagai wadah simpanan dan pelaburan anggota Felda. Penubuhan KPF ini telah menyerlahkan hasrat murni FELDA untuk memberi peluang secara adil kepada warga FELDA untuk turut serta memiliki ekuiti dalam syarikat-syarikat FELDA melalui KPF juga merupakan suatu wawasan dan prihatin FELDA untuk kemajuan warga FELDA.

Hasrat untuk menubuhkan KPF sebagai suatu wadah simpanan, pelaburan warga Felda telah dicetuskan pada Mesyuarat Lembaga FELDA yang ke 102 pada 15 Januari 1980 Yang dipengerusikan oleh Y.M Tan Sri Raja Muhammad Alias. Dengan iltizam yang tinggi pihak pengurusan ketika itu, maka Koperasi Permodalan FELDA Malaysia Berhad telah ditubuhkan pada 1 Julai 1980 di Bawah Ordinan Koperasi 1948(Digantikan oleh Akta Koperasi 1993).

Cara mohon melalui Jobstreet.com
Positions:

1. MANAGER (LEGAL)


Close date : 26 July 2018


4 Responses to "Jawatan Kosong di Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad (KPF) - 26 Julai 2018"

  1. I need to know what position that you have tq

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Mohon melalui jobstreet, link admin dah sediakan di atas kaler biru.. di akhir post.

      Delete