Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Sarawak - 29 Julai 2018 - KERJA KOSONG 2020 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2020

Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Sarawak - 29 Julai 2018

Jawatan Kosong Terkini 2018 di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Sarawak | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Teknologi Mara Sarawak

Jawatan Kosong 2017 di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Sarawak

Latar Belakang

Bermula dengan empat program yang ditawarkan dan pengambilan awal sebanyak 94 orang pelajar, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Sarawak Kota Samarahan (UiTMKS) telah berjaya mengorak langkah yang lebih jauh. Kini, ia menawarkan 26 program bermula dari peringkat Sijil hingga ke peringkat Doktor Falsafah melalui pelbagai mod pengajaran samada secara sepenuh masa, pengajian luar kampus atau pengajian jarak jauh secara fleksibel (e-PJJ). Jumlah terkini pengambilan pelajar adalah kira-kira 4,000 bagi pelajar sepenuh masa, (80% menginap di hostel) dan 800 pelajar separuh masa.

UiTMKS sentiasa meletakkan kualiti sebagai batu asas strateginya. Sehingga kini, UiTM Sarawak telah menggarap beberapa anugerah berprestij termasuklah sijil ISO 9001:2000 dari Lloyd's Register Quality Assurance, Anugerah Naib Canselor bagi anugerah kualiti keseluruhan tahun 2000, Anugerah Kualiti Pentadbiran Akademik tahun 2001 dan Khidmat Pelanggan dan Unit Kualiti Terbaik tahun 2003. Pada tahun 2003 juga, kampus ini sekali lagi memenangi Anugerah Naib Canselor bagi anugerah kualiti keseluruhan dan sejak itu, UiTM Sarawak telah mengekalkan kemenangannya selama 3 tahun berturut-turut bermula dari tahun 2003 sehingga 2005.


Like Page Khas - Kerja Kosong Sabah & Sarawak
Like Page Khas - Kerja Kosong Universiti & Kolej
Jawatan:

1. PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN KP29 

2. PEMANDU H1


Cara membuat permohonan:

a) Semua permohonan hendaklah dibuat secara dalam talian (online).

b) Maklumat dan syarat-syarat permohonan boleh diperolehi dengan melayari laman sesawang UiTM Cawangan Sarawak di http://sarawak.uitm.edu.my/.

c) Permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses.

d) Salinan permohonan daripada mereka yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan atau Badan-badan Berkanun mestilah melalui Ketua Jabatan dan hendaklah disertakan dengan salinan rekod perkhidmatan yang dikemas kini semasa menghadiri temu duga akhir.

e) Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

Tarikh tutup permohonan adalah pada .

Jika terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi:

BAHAGIAN PENTADBIRAN
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (UiTM)CAWANGAN SARAWAK
KAMPUS SAMARAHAN 2
94300 KOTA SAMARAHAN
SARAWAK
NO.TEL: 082-678200/8126


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 29 Julai 2018 (Ahad)

0 Response to "Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Sarawak - 29 Julai 2018"

Post a comment