Jawatan Kosong di Majlis Daerah Jeli (MDJ) - 14 Oktober 2018 - KERJA KOSONG 2020 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2020

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Jeli (MDJ) - 14 Oktober 2018

Jawatan Kosong 2018 di Majlis Daerah Jeli (MDJ) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Majlis Daerah Jeli (MDJ)

Jawatan Kosong 2018 di Majlis Daerah Jeli (MDJ)

Latar Belakang

Daerah Jeli merupakan kawasan yang terletak pintu masuk “gateway” ke negeri Kelantan dari sebelah Pantai Barat Semenanjung Malaysia. Ianya menjadi tempat persinggahan yang sesuai bagi mereka yang dalam perjalanan dari Pantai Timur ke Pantai Barat atau sebaliknya, melalui jalan raya Timur Barat. Di samping itu, Daerah Jeli juga menjadi penghubung kepada kawasan Kelantan Selatan melalui jalan raya Jeli - Dabong.

Oleh yang demikian, dari segi lokasinya Daerah Jeli bersempadan dengan Thailand di sebelah utara, Jajahan  Tanah Merah di sebelah timur, Jajahan Kuala Krai dan Gua Musang di sebelah selatan  dan Negeri  Perak di sebelah  barat, merupakan sebuah kawasan yang strategik dan mempunyai daya maju untuk pembangunan secara teratur di masa hadapan.

Pekan Jeli merupakan bandar atau pekan utama di jajahan ini. Ia terletak kira-kira 98 kilometer dari Bandar Kota Bharu melalui jalan raya Timur Barat. Baca lagi..


Like Page Khas - Kerja Kosong di Kelantan
Jawatan:

1. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19 - 1 Kekosongan

2. PEMANDU KENDERAAN H11 - 1 Kekosongan

3. PEMBANTU H11 - 2 Kekosongan


* Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah.


Tarikh Tutup Permohonan : 14 Oktober 2018


Klik Untuk Lihat Iklan Jawatan

0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Daerah Jeli (MDJ) - 14 Oktober 2018"

Post a comment