Kerja Kosong Frencken Mechatronics ~ Pembantu Pengeluaran - 10 Nov 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Kerja Kosong Frencken Mechatronics ~ Pembantu Pengeluaran - 10 Nov 2019

Kerja Kosong 2019 Frencken Mechatronics (M) Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Frencken Mechatronics (M) Sdn Bhd

Kerja Kosong 2019 Frencken Mechatronics (M) Sdn Bhd

Company Overview

Frencken Mechatronics (M) Sdn. Bhd. specialises in the manufacture of high precision machined parts, sheet metal components, as well as the test and assembly of modules and sub-systems for the medical, semiconductor, analytical and industrial automation industries.

Occupying a floor space of approximately 14,000 square metres, this facility is fully equipped with a comprehensive range of state-of-the-art precision machining and sheet metal fabrication machinery and equipment. Complete with clean room and controlled environment assembly facilities, we provide a self-contained, integrated component and module manufacturing service to our customers.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Group Whatapps - Kerja di Selangor
Positions:

1. Pembantu Pengeluaran


Close date : 10 November 2019


Baca arahan ini:

i. Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui online.

ii. Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu [ DAFTAR ] melalui link tersebut sebelum membuat permohonan. Sila penuhkan ruangan wajib seperti resume dan lain-lain maklumat diri anda.

iii. Jika anda sudah selesai mendaftar, anda boleh terus memohon jawatan di atas dengan cara klik pada nama jawatan-jawatan di atas.

iv. Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Semoga berjaya.

0 Response to "Kerja Kosong Frencken Mechatronics ~ Pembantu Pengeluaran - 10 Nov 2019"

Post a Comment