Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di IOI Properties Group Berhad - 18 April 2020

Post a Comment
Jawatan Kosong 2020 di IOI Properties Group Berhad | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di IOI Properties Group Berhad

Jawatan Kosong 2020 di IOI Properties Group Berhad

Company Overview

IOI Properties Group Berhad (“IOIPG”) is one of Malaysia’s leading public-listed property developers. It has built a solid reputation as the esteemed property arm of IOI Group prior to its successful listing onto the Main Board of Malaysian Stock Exchange on 15 January 2014.

Today, IOIPG is renowned as one of the largest property companies in the country with a proven track record spanning more than three decades in the property development industry. Its principal activities include property development, property investment, leisure and hospitality. It has successfully developed sustainable townships in sought-after regions of Klang Valley and Johor in Malaysia while embarking on property developments in Singapore and the People’s Republic of China. IOIPG currently has a total of 10,000 acres of landbank in Malaysia and abroad.

Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Position:

1. Senior Executive, Sales & Marketing (Based in Melaka)

2. Customer Relations Executive / Officer

3. Senior Project Coordinator / Project Executive - Site Based (M&E)

4. Sales & Marketing Manager (Based in Melaka)

5. Marketing Executive / Officer

6. Officer / Executive - Sales (Based at Puchong / Klang / Bangi)

7. Senior Executives / Leasing, Leasing

8. Aircond Technician

9. Assistant Project Manager (Based in Melaka)

10. Admin Executive cum Secretary

11. Sales & Marketing Manager (Based in Melaka)


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Closing Date : 28 March - 18 April 2020

Post a Comment