Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA) - 14 Disember 2020 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA) - 14 Disember 2020

Jawatan Kosong 2020 di Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA)

Jawatan Kosong 2020 di Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA)

Sejarah

Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) telah ditubuhkan berikutan penemuan rizab gas asli dan minyak yang banyak di luar pantai Bintulu. Pembangunan sumber asli ini membolehkan BDA menjadi badan utama bukan sahaja menyelaras projek-projek pembangunan tetapi juga boleh melaksanakan projek-projek sendiri. Oleh itu, pada 8 Julai 1978, BDA telah ditubuhkan untuk melaksanakan fungsi-fungsi tersebut.

Di bawah Ordinan Lembaga kemajuan Bintulu(BDA) 1978, BDA ditubuhkan sebagai agensi kerajaan untuk menjaga perancangan fizikal dan pembangunan di Bintulu, Sarawak. Kawasan persempadanan BDA meliputi keseluruhan bahagia Bintulu seluas 12,515 sq. kmtermasuk 5 km di luar pantaui Bintulu. ia terdiri dari dua daerah iaitu : Bintulu dan Tatau.

Like Page Khas - Kerja Kosong Sabah & Sarawak
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Positions:

1. PEGAWAI EHWAL EKONOMI, E41 - 5 Kekosongan

2. PEGAWAI TADBIR, N41 - 5 Kekosongan

3. AKAUNTAN, WA4 - 1 Kekosongan

4. PENOLONG PEGAWAI EHWAL EKONOMI, E29 - 2 Kekosongan

5. PENOLONG PEGAWAI TADBIR, N29 - 3 Kekosongan

6. PEMBANTU EHWAL EKONOMI, E19 - 2 Kekosongan

7. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/ OPERASI), N19 - 2 Kekosongan

8. PEMBANTU OPERASI, N11 - 1 Kekosongan

9. PEMBANTU AWAM, H11 - 1 Kekosongan


Cara Memohon:

Semua pemohon yang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan dalam skim perkhidmatan Sistem Saraan Malaysia termasuk mereka yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam Negeri adalah diwajibkan untuk mengemukakan permohonan secara online melalui e-Recruitment.

Pemohon yang sedang berkhidmat dalam perkhidmatan Kerajaan/ Badan Berkanun hendaklah mengemukakan permohonan bersama salinan Laporan Penilaian Prestasi Tahunan (3 tahun berturut).

Untuk makluman lanjut mengenai kekosongan jawatan, pemohon-pemohon boleh menghubungi Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA)


Tarikh Tutup Permohonan : 14 Disember 2020.


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah


0 Response to "Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA) - 14 Disember 2020"

Post a Comment