Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Sekolah Rendah Islam Fathul Furqan - 15 Mac 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Sekolah Rendah Islam Fathul Furqan |Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Unit Strategik Modal Insan Johor

Jawatan Kosong 2021 di Sekolah Rendah Islam Fathul Furqan


Latar Belakang

KELAS KAFA FATHUL FURQAN (Putrajaya) telah ditubuhkan pada tahun 2004 dan beroperasi di Rumah Kedai 18A, Jln P9B/1, 62250, Presint 9, Putrajaya dengan tenaga pengajar seramai 6 orang yang berkululusan Ijazah Syariah, Usuluddin dan Al-Quran Wa Sunnah.

Pada tahun 2006, kami telah membuka sebuah lagi cawangan KAFA di Seri Kembangan, Selangor dengan di persetujui oleh masyarakat Taman Lestari Putra dan beroperasi sepenuhnya pada tahun 2007 dengan nama KAFA INTEGRASI FATHUL FURQAN bertempat di NO 1 & 3, Jalan LEP 5/5, Taman Lestari Putra, Bandar Putra Permai, 43300, Seri Kembangan. Dengan tenaga pengajar kami yang telah mencecah kepada 15 orang, beserta semangat dan usaha gigih drpd mereka semua, KAFA ini telah di anugerahkan sebagai KAFA cemerlang UPKK 2011 peringkat sekolah, daerah, negeri & kebangsaan oleh JAIS & JAKIM.

Tahun 2018, KAFA ini telah berpindah ke bangunan baru bertempat di NO 16, 17 & 18, Jalan LEP 1/1C, Taman Lestari Putra, Bandar Putra Permai, Seri Kembangan, Selangor dengan nama SEKOLAH RENDAH ISLAM FATHUL FURQAN.
 
Sebagai sebuah kelas KAFA yang telah didaftarkan dengan Jabatan Agama Islam, kehendak silibus pelajaran Kurikulum dan Kokurikulum KAFA yang telah ditetapkan oleh JAWI (Putrajaya), JAIS (Selangor) & JAKIM serta apa jua objektif yang ditetapkan oleh pihak jabatan akan kami utamakan.

Matlamat utama penubuhan KAFA adalah untuk memberi pendidikan awal berkualiti kepada kanak- kanak yang berlandaskan Al-Quran dan Al-Hadis untuk membentuk satu generasi muslim yang rabbani, mewujudkan perkembangan minda kanak-kanak kelas pertama, cemerlang di dalam akademik, kepimpinan dan akhlak yang terpuji.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. GURU KAFA/AGAMA (PEREMPUAN SAHAJA)


Maklumat & Syarat Lantikan:

✅ Putrajaya & Selangor

✅ Bertudung Labuh (Bulat)

✅ STAM/DIPLOMA/DEGREE

✅ Boleh memandu kereta @ motor (keutamaan kepada calon yang mempunyai lesen kenderaan)


Tarikh Tutup Permohonan : 15 Mac 2021


Cara Memohon:

Berminat...

Sila hantar resume 👇🏼

rosmainijusoh@gmail.com

@

srifathulfurqan@gmail.com


Berminat juga boleh hubungi ▶️

012 201 7471 (Ustazah Rosmaini)

017 451 8037 (Ustazah Dayang)


Post a Comment