Jawatan Kosong di Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) - 30 Mei 2021 [70 Kekosongan] - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) - 30 Mei 2021 [70 Kekosongan]

Jawatan Kosong 2021 di Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK)

Jawatan Kosong 2019 di Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK)

Latar Belakang

Agensi Antidadah Kebangsaan atau nama singkatanya iaitu AADK (dahulu dikenali sebagai Agensi Dadah Kebangsaan atau ADK) telah ditubuhkan secara rasminya pada 7 Februari, 1996. Penubuhannya diluluskan dengan menggabungkan menggabungkan Pasukan Petugas Anti Dadah (PPAD) dan Bahagian Rawatan dan Pemulihan (BRPD) sebagai Agensi Dadah Kebangsaan (ADK) di bawah Kementerian Dalam Negeri Malaysia (KDN).
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

KELULUSAN MINIMUM: SPM / SKM

1. PEMBANTU ANTIDADAH GRED S19 - 70 KekosonganCara Memohon:

Semua kekosongan jawatan adalah di bawah Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) seluruh negara. Permohonan hendaklah dibuat di Portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) sebagaimana link yang admin sediakan di bawah:-Tarikh Tutup Permohonan : 30 Mei 2021 (Ahad) jam 11:59 malam0 Response to "Jawatan Kosong di Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) - 30 Mei 2021 [70 Kekosongan]"

Post a Comment