Jawatan Kosong di Malaysia Productivity Corporation (MPC) - 15 Jun 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Malaysia Productivity Corporation (MPC) - 15 Jun 2021

Jawatan Kosong 2021 di Malaysia Productivity Corporation (MPC) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Malaysia Productivity Corporation (MPC)

Jawatan Kosong 2021 di Malaysia Productivity Corporation (MPC)


Latar Belakang

The Malaysia Productivity Corporation (MPC), formerly known as the National Productivity Corporation, was established in 1962 as a joint project between the United Nations Special Fund and the Federal Government, with the International Labour Organization acting as its executing agency. Its vision is to be the leading organization in productivity enhancement for global competitiveness and innovation. The MPC’s mission is to deliver high-impact services to achieve performance excellence through innovation for the betterment of life.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. PENOLONG PENGURUS GRED E41

Bidang Keutamaan:

Keutamaan akan diberi kepada calon-calon yang mempunyai pengetahuan dan pengalaman di dalam latihan dan penyelidikan serta memiliki Ijazah dalam bidang Ekonomi, Teknologi Maklumat, Produktiviti dan Kualiti, Statistik, Perakaunan, Kejuruteraan, Polisi Awam dan Undang-undang.


2. JURUTEKNIK KOMPUTER GRED F19

Deskripsi Tugas:

Bertanggungjawab dalam melaksanakan tugas-tugas merangkumi penyelenggaraan sistem komputer seperti penyelenggaraan pencegahan dan penyelenggaraan kelengkapan IT serta tugas-tugas penyelenggaraan aplikasi pengkomputeran dan operasi sistem dalam sesebuah organisasi.


3. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT GRED N19

Deskripsi Tugas:

Bertanggungjawab untuk memastikan urusan harian di pejabat pegawai Kumpulan Pengurusan Tertinggi/ pegawai Kumpulan Pengurusan dan Profesional (yang memenuhi kelayakan) berjalan lancar dan memberi perkhidmatan kesetiausahaan seperti menaip, menyediakan surat-menyurat, laporan dan pengurusan fail.

Di samping itu, memastikan semua keperluan rasmi pegawai Kumpulan Pengurusan Tertinggi/ pegawai Kumpulan Pengurusan dan Profesional (yang memenuhi kelayakan) dikendalikan secara cekap dan berkualiti tinggi serta mengawal selia jadual kerja supaya teratur.


4. PEMBANTU KEMAHIRAN GRED H19

Deskripsi Tugas:

Bertanggungjawab dalam tugas-tugas sokongan teknikal di bangunan kerajaan iaitu memasang, membaik pulih, menyenggara, mengawasi serta menguji kenderaan/jentera/peralatan awam dan mekanikal, pemasangan elektrik, sistem elektrik, sistem perpaipan dan kumbahan supaya sentiasa dalam keadaan baik dan selamat.


5. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI)

Deskripsi Tugas:

1.  Menjalankan tugas-tugas perkeranian selaras dengan fungsi tugas Jabatan/Bahagian yang berkenaan seperti tugas-tugas penyelenggaraan fail/dokumen, pengiraan, penyediaan laporan bulanan, statistik serta penyediaan.

2.  Bertanggungjawab melaksanakan tugas-tugas perkeranian dan operasi di peringkat Kumpulan Pelaksana yang merangkumi aspek perkeranian dan operasi (termasuk tugas-tugas pentadbiran am, pengurusan personel, perkhidmatan kaunter dan pemprosesan, pengumpulan data dan maklumat, pengendalian peralatan perhubungan/komunikasi).


Tarikh Tutup Permohonan : 15 Jun 2021


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Klik Iklan & Mohon Secara Online

0 Response to "Jawatan Kosong di Malaysia Productivity Corporation (MPC) - 15 Jun 2021"

Post a Comment