Jawatan Kosong di Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) - 15 Jun 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) - 15 Jun 2021

Jawatan Kosong 2021 di Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP)

Jawatan Kosong 2018 di Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP)

Latar Belakang

Pertubuhan Peladang (PP) yang ditubuhkan di bawah Akta Pertubuhan Peladang 1973 (Akta 109) merupakan Institut yang dimiliki oleh peladangpeladang. Mengikut Seksyen 7(3) Akta PP 1973, Ketua Pengarah LPP selaku Pendaftar PP telah mewakilkan sebahagian kuasanya kepada Pendaftar Tetap, Kementerian Permodenan Pertanian Sarawak bagi negeri Sarawak, Pengurus Besar Lembaga Kemajuan Pertanian Muda (MADA) dan Pengurus Besar Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu (KADA) kecuali kuasa untuk menubuh, mendaftar, menggantung dan memansuh PP. Keseluruhan prestasi yang dibentang sehingga 31 Disember 2008, merupakan pencapaian prestasi PP di bawah penyeliaan LPP sahaja yang melibatkan sebuah Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS), 12 buah Pertubuhan Peladang Negeri (PPN) dan 206buah Pertubuhan Peladang Kawasan (PPK).
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. PEMBANTU EHWAL EKONOMI GRED E19

2. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT GRED N19

3. PEMBANTU AWAM GRED H11

4. PENGAWAL KESELAMATAN GRED KP11


Makluman:

i- Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui portal myfuturejobs (portal yang dibangunkan oleh pihak PERKESO mengantikan jobsmalaysia). Jika tidak pernah mendaftar, sila daftar terlebih dahulu sebelum memohon..


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link yang disediakan di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 15 Jun 2021 (Selasa)

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) - 15 Jun 2021"

Post a Comment