Jawatan Kosong di Koperasi Belia Nasional Berhad - 29 Julai 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Koperasi Belia Nasional Berhad - 29 Julai 2021

Jawatan Kosong 2021 di Koperasi Belia Nasional Berhad | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Belia Nasional Berhad

Jawatan Kosong 2021 di Koperasi Belia Nasional Berhad

Pengenalan

Koperasi Belia Nasional Berhad (KOBENA), merupakan sebuah Koperasi Belia peringkat kebangsaan yang ditubuhkan pada 26hb November, 1976 di bawah Akta Koperasi 1948. Idea penubuhan KOBENA tercetus daripada keputusan Majlis Perundingan Belia Negara di bawah Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan pada tahun 1975 dan disokong kuat oleh Gabungan Majlis Belia Malaysia YAB Tun Dato’ Seri Haji Abdullah bin Haji Ahmad Badawi telah dilantik sebagai Pengerusi KOBENA yang pertama untuk menerajui amanat ini.

Matlamat penubuhan KOBENA  adalah untuk membantu golongan belia tempatan meningkatkan lagi taraf ekonomi mereka melalui sektor koperasi untuk membolehkan mereka menyertai pasaran niaga tempatan secara global. Selain dari menyediakan latihan asas dan mempertingkatkan kemahiran golongan belia, ia juga berperanan sebagai penggabungan modal asli untuk melaksanakan pelbagai aktiviti perniagaan untuk memperolehi pulangan secara saksama.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. EKSEKUTIF PENGURUSAN MAKLUMAT

2. EKSEKUTIF KEWANGAN


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap yang admin sediakan di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 29 Julai 2021 (Khamis)0 Response to "Jawatan Kosong di Koperasi Belia Nasional Berhad - 29 Julai 2021"

Post a Comment